Vánoční svátky? Nezapomeňte na dárek pro svého psa

Někomu to možná přijde dětinské, ale pro nás je pes členem rodiny. A na členy rodiny se při svátcích nezapomíná. A i když psa nemáte, tip na vánoční dárek pro pejskaře se může hodit i vám.

Vhodný vánoční dárek pro pejska? Blízkost, láska a pozornost

Nejlepší dárek pro vašeho pejska je to, že může být s vámi a ostatními členy rodiny. Nenechávejte ho venku, trochu ho rozmazlujte. A když shodí vánoční stromeček, nezlobte se na něj moc dlouho.

Mnoha psům stačí k absolutnímu štěstí také množství balícího papíru, který mohou při vybalování dárků likvidovat. Samotné vybalování je pro ně často lepší než samotný dárek – někteří pejskaři proto svým čtyřnohým kamarádům dají nějakou drobnost obalenou mnoha vrstvami novinového papíru a o zábavu je postaráno.

 

Dá se to sníst nebo si s tím hrát? Pak je to skvělý dárek pro psa. Možná

Pokud už chcete svému pejskovi něco dát, dejte si trochu práci s výběrem vhodného dárku. Mezi ty nejlepší dárky nepatří vánoční kapr v psí misce nebo hračka určená lidským dětem.

Sáhněte raději po pamlscích určených přímo pro psy – na výběr je jich přece dost. A psích hraček je na trhu také dostatek. V obou případech zajistíte, že pejskovi váš dárek nejen sedne, ale také neublíží.

My jsme pro vaše psí miláčky vymysleli NUGO kouzelný tubus – je to dárkový designový tubus plný kvalitních pamlsků s vysokým obsahem masa. A jako překvapení je v něm ještě hračka vhodná přímo pro malé pejsky.

kouzelny-tubus-plny-pamlsku

Nezapomínejte na dárky pro pejskaře

Pokud znáte nějakého pejskaře, pak se vám otevírá široké pole působnosti. Tihle lidé totiž často dostávají raději dárky pro své psy než sami pro sebe.

Majitel psa zvlášť v zimním období ocení třeba bezpečnostní výbavu pro psa – reflexní obojek nebo jiné prvky zvyšující viditelnost. Oblíbené jsou také sběrače míčků, pamlskovníky a samozřejmě hračky.

V NUGO se zaměřujeme na psy malých plemen, proto vám můžeme doporučit velmi praktický dárek pro majitele malých pejsků: naši NUGO tašku, na kterou se může obdarovaný spolehnout nejen při přenášení psa na výletech, ale také v množství dalších každodenních situací.

Dárek pro psa i pejskaře v jednom? O jednom bychom věděli

Říkáme mu Velký vánoční balík. Je to speciální dárková sada v červeno-černé barevné kombinaci, která potěší jak pejska, tak páníčka.  

Ve Velkém vánočním balíku najdete NUGO tašku s vyjímatelným zatepleným kožíškem, pamlskovník a také kouzelný tubus s pamlsky a hračkou. Navíc dostanete zdarma cestovní misku pro pejsky.

S touhle sadou můžete psí Vánoce považovat za úspěšně uzavřené.