10 výhod oproti běžným taškám pro psy

Stručně a přehledně. Přečtěte si 10 vlastností, které dělají z NUGO tašky přemožitele běžných psích tašek.

1. Nošení a ergonomie pro majitele

Klasické tašky pro psy jsou neohrabané a většinou vůbec nezohledňují skutečnost, že je budete chtít nosit. NUGO se oproti tomu nosí skvěle: hodíte si ji přes rameno a ona se vám přitiskne k tělu, takže vás nebude vychylovat z rovnováhy ani vám překážet.

cerna-nugo-civava

2. Pohodlí pro psa

V NUGO tašce se pes necítí jako v přenosné kleci. Nepoutá se žádnou karabinou, nemá nad sebou víko, nemlátí se v ní jako husa v bandasce. Psí pocity se v NUGO příliš neliší od situace, když ho přenášíte v náručí. Je v pohodlí a bezpečí, blízko svého páníčka nebo paničky.

3. Zimní varianta

Běžná psí taška je v zimě prakticky nepoužitelná. Profukuje a nehřeje, leda že byste ji vycpali dekou nebo vymýšleli nějaké zlepšováky. Do NUGO tašky jednoduše vložíte zateplený kožíšek – a máte zimní tašku pro psy.

lyzar-zelena-nugo-taska

4. Čištění a údržba

Jak čistíte obyčejnou tašku pro psy? Donekonečna ji vysáváte? Sprchujete ji ve vaně? Nebo ji aspoň větráte na balkoně? NUGO tašku jednoduše vyperete v pračce!

5. Praktičnost

Co dělá obyčejná taška na psy, když v ní nemáte psa? Překáží vám! NUGO tašku můžete použít jako obyčejnou tašku přes rameno – třeba pro přenášení psích hraček a dalších potřeb.

nugo-taska-hracky

6. Skladnost

A co dělá obyčejná psí taška, když ji zrovna nepoužíváte a chcete ji někam uklidit? Zase překáží! NUGO tašku prostě složíte (nebo zmuchláte do kuličky) a uložíte do šuplíku, do skříně, do kabelky nebo batohu.

7. Pelíšek

I běžná taška na psy může vašemu pejskovi posloužit jako noclehárna. NUGO tašku ale proměníte v plnohodnotný, měkoučký a příjemný psí pelíšek.

pelisky

8. Variabilita

NUGO tašku si můžete přizpůsobit. Díky vyjímatelnému kožíšku má tahle taška zimní i letní variantu. Můžete také experimentovat s barevnými kombinacemi vnějších tašek a vnitřních kožíšků. To žádná jiná taška neumí.

9. Design

Už jste viděli psí tašku, která je opravdu hezká? Tašku, za kterou se lidi otáčejí a chválí vám ji? My ano, jmenuje se NUGO.

nugo-tasky-pro-psy-vejir

10. Speciálně pro malé psy

Každý detail tašky NUGO je mnohokrát promýšlený s ohledem na psy malých plemen. Odpovídá jejich rozměrům, váze, potřebám a troufáme si říct, že také jejich psychice. Naši testovací pejsci to potvrzují!

 

koupit-nugo-tasku