POMÁHÁME PEJSKŮM!  #NUGOSRDCEM

Našim NUGO taškám i jiným výrobkům se daří. Víme, že zlepšují život pejskům, ke kterým se dostanou. Ale po světě běhá hodně takových, kterým nikdo žádné tašky nekupuje. Ani jídlo. Tihle pejsci totiž nemají nikoho. A právě jejich životy chceme s vaší pomocí zlepšit. Jak ? #Nugosrdcem !

Zbytky látky nevyhazujeme, šijeme z nich NUGO srdce!

Je to vlastně úplně jednoduché. Když šijeme NUGO tašky, schováváme si zbytky látky. A když se nám jich sejde dostatek, ušijeme hračku pro psy – barevné chundelaté NUGO srdce.

nugosrdcem-hracky 

Pejsek se do srdíčka může s vervou zakousnout, jen tak s ním pobíhat, nebo se k němu láskyplně přitulit. Podle toho, jak dopadly pokusy na našich testovacích psech, většina z nich zvládne v krátkém čase vystřídat všechny tyto činnosti.

Kupte si srdce a přispějte pejskům

Tohle NUGO srdíčko si teď můžete u nás koupit za 99 Kč. Všechny peníze (všechny, ne jenom zisk nebo to, co zbyde po odečtení nákladů – doslova každou vaši korunu), které vybereme, budeme shromažďovat.

Vždy, když se nám sejde alespoň 3000 Kč, poputuje celá částka na konkrétní projekt, který vždy s předstihem oznámíme.

Zajímají nás opuštění psi

Na co budeme přispívat? Zaměříme se na psy, které někdo opustil. Postupně chceme obdarovávat psí útulky a azylové domy po celé republice.

Aktuální útulek

 

 

Pomůžete?

Pojďte do toho s námi, pomůžeme smutným pejskům, kteří neměli takové štěstí jako ty vaši, kteří se u vás mají jako v bavlnce. Kupte si naše srdíčko. A sdílejte tuhle akci a vaše příspěvky a fotky opatřete hashtagem #Nugosrdcem. Ať se o nás ví. Děkujeme.

 

Už jsme přispěli:

ctyrlistek-pro-hafany

Čtyřlístek pro hafany (web, FB)

dogsy

 Útule DOGSY (web, FB)

 

tlapky-na-ceste

Tlapky na cestě a jejich facebook zde.

depozitum-beruska

Přispěli jsme Depozitu beruska.

 azylovy-dum-liben

Azylu opuštěných zvířat Libeň Jejich facebookové stránky

 

 A mnohým dalším...