Proč nemá NUGO taška kapsičku?

Často se nás ptáte, proč není na NUGO tašce kapsička na klíče, mobil, peněženku a další drobnosti, nebo kdy ji tam konečně přidáme. A nebo jestli neplánujeme vyrábět také verzi s kapsičkou. Naše odpověď je ale pořád stejná: NUGO taška kapsičku nemá a mít nebude. Máme pro to pádný důvod.

NUGO taška je určená pro psy. Od začátku jsme naši tašku vymýšleli tak, aby byla pohodlná nejen páníčkům a paničkám, ale hlavně jejich pejskům. Jakmile se na jakémkoli místě tašky objeví kapsa s klíči nebo mobilem, přestane taška plnit funkci pohodlného a příjemného místa. Protože je NUGO taška měkká, obsah kapsičky prostě pejska nevyhnutelně začne tlačit. Přes takový kompromis jít nechceme – a jsme si jistí, že vy, naši zákazníci, také ne.

Kapsičku jsme zkoušeli, vyvíjeli a testovali, ale… To, co jsme napsali výše, může možná znít kategoricky a nesmlouvavě. Ale není to tak, že bychom nápad s kapsičkou bez přemýšlení zavrhli. Během vývoje NUGO tašky jsme několik variant s kapsou zkoušeli, ale nikdy to nedopadlo dobře. NUGO taška je zkrátka založená na blízkém kontaktu pejska a páníčka a kapsička by toto spojení příliš narušovala.