Vánoční dárky s NUGO: Limitované edice, krásné designy a hlavně velká radost pro vaše pejsky!

Podívejte se, jaké dárky jsme připravili pro pejsky a jejich páníčky k letošním Vánocům. Stojí to za to!

NUGO taška v limitované vánoční edici

Víme, že někteří z vás se chystají obdarovat své blízké pejskaře NUGO taškou. Máme z toho velkou radost a řekli jsme si, že na Vánoce připravíme něco speciálního: limitovanou edici NUGO tašek v krásné černočervené barevné kombinaci.

NUGO taška je lehká, šitá na míru psům malých plemen a vyvinutá s důrazem na co nejtěsnější kontakt psa a člověka. Dobře se nosí a pejsek se v ní cítí komfortně. Vyjímatelný kožíšek z ní dělá celoroční tašku na psa, bez které už neuděláte ani krok.

Pokud tedy chcete NUGO tašku pořídit jako vánoční dárek, teď máte možnost darovat něco výjimečného, co zaručeně nebude mít každý…

 Chci koupit vánoční Nugo tašku.

 

Kouzelný tubus

Mysleli jsme také na pejsky samotné. Věříme sice, že taková NUGO taška jim udělá radost (můžou díky ní být blízko své paničce nebo páníčkovi), ale na druhou stranu víme, že psi ocení nejlépe ty dárky, které můžou vzít do zubů.

Proto jsme se poradili s odborníky na pamlsky z DOGSIE a přišli s Kouzelným tubusem. Je plný pamlsků, které mají vysoký podíl masa a jsou vážně vynikající. Navíc je v něm ukrytá hračka, vybraná přímo pro psy malých plemen. To vše v krásném vánočním designu.

Chci koupit kouzelný tubus.

 

Vánoční Pamlskovník

Pamlskovník je praktická přenosná kapsička na pamlsky. Díky karabině ji můžete připnout kamkoli (třeba na NUGO tašku) a psí odměny máte vždy s sebou.

Stejně jako vánoční NUGO tašku jsme připravili i limitovanou edici pamlskovníku – pyšní se stejnou “vánoční” barevnou kombinací červené a černé.

Lze ho koupit pouze v edici s vánoční taškou.

 

Velký vánoční balík

Líbí se vám naše dárky? Že byste je nejraději koupili všechny? To nás moc těší! Vše výše uvedené si můžete koupit za zvýhodněnou cenu ve Velkém vánočním balíku. Dostanete tak krásný, barevně sladěný komplet, který udělá radost i těm největším morousům.

Velký vánoční balík obsahuje NUGO tašku s vyjímatelným zatepleným kožíškem, pamlskovník a také kouzelný tubus s pamlsky a hračkou. A navíc dostanete dárek - skládací cestovní misku.

Chci koupit velký vánoční balík.