Agility s NUGO taškou? Dokonalá kombinace

Psí soutěže agility jsou u nás velmi populární. Díky kategorii small se jich můžou účastnit i chovatelé malých plemen. Od několika z nich jsme se dozvěděli, že NUGO taška se na tento typ akcí hodí jako ulitá.

Agility je pro psy ten nejlepší sport

Chovatelům psů asi není nutné agility obšírně představovat. Pokud jste však agility s malým psem ještě nevyzkoušeli, tak byste to měli rychle napravit.

Agility je totiž pro malé psy výborná aktivita. A to nejen z pohybového hlediska, ale také pro vytvoření pevného a zdravého vztahu s paničkou či páníčkem.

Nesmíme zapomínat ani na přínos pro socializaci – během tréninků se váš pejsek setká s množstvím ostatních psích jedinců, což je obzvlášť u bázlivějších psíků důležité. Naučí se tak překonat strach a nebudou tolik stresovaní.

 

agility-ron-armstrong-from-helena-usa

Ron Armstrong from Helena, MT, USA

NUGO taška je pro psy jako teplákovka pro lidské sportovce

NUGO taška je stvořená pro malé pejsky. Je pohodlná, přenosná, skladovatelná, pratelná a také hezká. K čemu vám ale bude při agility?

Na závodech nebo při tréninku se pejsci unaví. Během chladnějšího počasí to znamená, že jim začne být zima. A stejně jako se lidští sportovci mezi závody převlékají do teplákových souprav, potřebují pejsci něco podobného.

 

Bently

Pan Bentley v Nugo tašce po závodě Agility

 

NUGO taška s výměnným vnitřním kožíškem je pro takový případ ideální – pejsek se v ní rychle zahřeje a navíc ho v tašce budete mít při sobě, což je třeba na velké akci další výhoda. Na nepraktické zahřívání pejska v dece tak můžete konečně zapomenout…

 koupit-nugo-tasku

Výměnná zateplená vložka pro snadné praní

NUGO tašku můžete používat spolu s hřejivým vnitřním kožíškem. Ten je stejně jako svršek tašky snadno pratelný. Při závodech můžete snadno vyjímatelný vnitřek rychle vyměnit v případě, že se znečistí nebo zvlhne.

nugo-kozich-lososovynugo-kozich-tyrkysovynugo-taska-barevna

A pro ty, kdo mají rádi hezké věci, má NUGO ještě jeden významný plus – díky široké škále barev svršků a vnitřních kožíšků si můžete svou tašku zkombinovat podle chuti nebo momentální nálady!

nugo-tasky-pro-psy-vejir

Nugo tašky všechny barvy