Ateliér pro psy

Chcete mít krásné fotky pejska a nevíte za kým zajít? Máme pro vás tip na skvělý psí ateliér, který Nugo doporučuje!


Víme, že není lehlé najít skvělého fotografa pejsků, proto jsme hledali za vás a můžeme vám dát tip na ateliér, kde určitě nebudete litovat.

Navíc jsme vám domluvili SLEVU 100 Kč na sadu 3 / 10 fotografií v libovolném termínu, po zadání „NUGO2020“ do poznámky k objednávce!

nugo-misky

Ateliér pro psy je po právu přezdíván jako „psí hřiště“. Pro naše psí chlupáčky a jejich páníčky jsme vytvořily příjemné prostředí, ve kterém vítáme každou naši návštěvu s velkým nadšením. Díky pohodové a přátelské atmosféře se tak zážitek z fotografování stane opravdu nezapomenutelnou událostí. Z našeho setkání si odnesete vzpomínky v podobě krásné sady fotografií, která ohromí nejen Vás, ale i Vaše blízké.

Fotografování je možné uskutečnit celoročně, ve všední den, ale i o víkendu, v dopoledních, ale i pozdních večerních hodinách. Poradíme si s pejsky malými, ale i velkými, s juniory, ale i seniory. Všem psím chlupáčkům se u nás dostane opravdu prvotřídní péče. Svůj termín na fotografování na různě barevných fotografických pozadích, s rekvizitami, ale i bez nich získáte na: www.ateliepropsy.cz.

Těšíme se na Vás!

Za tým Ateliéru pro psy, Martina a Veronika.