KOŽÍŠEK, KTERÝ ZAHŘEJE

Podzim je tady. Mrazíky jsou běžnou součástí téměř každého rána a pokud se neukáže sluníčko, neohřejeme se ani přes den. Lezavé počasí vadí nejen lidem, ale může způsobit nepříjemnosti i psům. Obzvlášť, když patří k malým plemenům. A právě pro menší pejsky máme elegantní řešení - NUGO tašku s teplým kožíškem.

Psi malých plemen nebývají vždy odolní vůči chladu. Jejich drobná a nízká tělesná schránka není dobře stavěná na udržování tepla, navíc u země bývá zejména za chladných rán až o několik stupňů větší zima. V podzimních a zimních dnech proto mohou pejsci při delších procházkách snadno prostydnout.

NUGO taška je na zimu vybavená

Když jsme vymýšleli NUGO tašku, naprosto přirozeně nás napadlo, že bude použitelná po celý rok. A v chladném počasí musí správná taška pro psy nabídnout svému obyvateli také tepelný komfort.

Přišli jsme tedy s výměnným kožíškem, který se do tašky vloží a splyne s ní pomocí skrytého zipu. Teplý kožíšek můžete lehce vyjmout a snadno vyprat. Dá se také vyměnit za jiný, třeba jinak barevný, a změnit tak celou barevnou kombinaci vaší NUGO tašky.

NUGO taška s kožíškem se ale hodí i jako cestovní pelíšek - skvěle tepelně izoluje od podlahy. Pro vašeho pejska plní také roli něčeho důvěrně známého, v čem se cítí v bezpečí. Proto se mu bude dobře spát i na neznámém místě.

lem-ochrana-pejska

Nadešel čas vložit do NUGO tašky kožíšek

V letních žárech se vaše NUGO taška určitě obešla většinu času bez kožíšku. Teď ale přišel jeho čas. Teplý a jemný fleece je ideální pro zahřátí vašeho pejska po delší procházce.

lily-nugopes-

Tip pro podzimní plískanice a tlapky od sněhu

Kožíšek v NUGO tašce se sice snadno pere, ale někdy je těch špinavých a mokrých tlapek až moc. Proto pro vás máme náš Packočistič, díky kterému můžete očistit tlapky svého miláčka kdykoli a kdekoli. Dobře se používá i přenáší a je vymyšlený tak, aby čistil, ale nešpinil.

nugo-packocistic-rucnik-na-psy-1