NUGO TAŠKA JE PRO VŠECHNY MALÉ PSY (A NĚKDY I PRO TY VĚTŠÍ)

Pokud znáte příběh NUGO tašky, tak víte, že tašku jsme původně vymysleli pro naši čivavu Lily. A protože se taška líbila ostatním chovatelům malých psů, začali jsme ji šít i pro ně. Postupem času se seznam plemen, která si v NUGO tašce pohověla, docela rozšířil. Přesvědčte se sami a podívejte se na fotky.

lily-nugopes-

Lily - první Nugopes

 

Malá plemena, pro NUGO tašku stvořená (nebo je to naopak?)

Když se řekne malé plemeno, většině lidí v hlavě naskočí čivava, yorkšírský teriér nebo francouzský buldoček. Těch je mezi našimi zákazníky drtivá většina.

Ale tím výčet zdaleka nekončí. Mezi naše spokojené zákazníky patří třeba italský chrtík, maltézáček, pomeranian, ale také brabantský grifonek nebo čínský chocholatý pes.

Nezapomněli jsme na jezevčíka? Ne nezapomněli, NUGO taška je kompatibilní i s jezevčíky!

 

tasky-pro-psy-civavy-nugotasky-pro-psy-nugo-brabantiktasky-pro-psy-nugo-ruzovapelisek-pro-psy-nugotasky-pro-psy-nugo-modra-brabantiktasky-pro-psy-nugo-civavy-zelenatasky-pro-psy-nugo-jezevcik-hnedahneda-taska-na-psytasky-pro-psy-nugo-pomeranian

koupit-nugo-tasku

 

Někdy je i malé dost velké

Je jasné, že taška, která je určená pro malé psy, má určité limity. My ji doporučujeme pro majitele psů o hmotnosti od 2 do 8 kg. Do tohoto vymezení se vejde většina malých psů a samozřejmě také štěňat větších plemen, která si NUGO tašku také užívají.

Ve skutečnosti je NUGO taška dimenzovaná pro větší zátěž: unese až 12 kg. Takže do ní uložíte i desetikilového mopse! Nutno podotknout, že u takového drobečka už je třeba myslet i na pohodlí páníčka, desetikilová taška přes rameno se totiž pronese...

taska-pro-psy-mops-nugo