NUGO taška je jen jedna

NUGO taška je originální, český výrobek. Nenapodobuje žádné vzory, vznikala nám postupně pod rukama a jehlami šicího stroje. A pořád se ručně šije v Česku.

Český originál

Taška je nápadem Petry, chovatelky čivavy Lily. Chtěla tašku, která bude pohodlná pro psa i pro majitele. A protože ji nemohla sehnat, zkusila si ji vyrobit.  Díky šikovnosti Petřiny babičky vznikl záhy první prototyp, po něm další a další… a na konci byla NUGO taška, kterou si může pořídit každý chovatel malých psů, pro které je určená.

Přečtěte si celý příběh NUGO tašky.

cz

Ruční výroba

NUGO tašky už dávno nešije na svém domácím stroji Petřina babička. Nestíhala by to. Taška se ale pořád šije ručně v Čechách, jen ji vyrábí profesionální šičky ve specializované dílně.

Dobře odvedená práce na každém detailu tašky je znát na první pohled, stejně jako důraz na kvalitní a stálé materiály. Díky tomu si tašky zachovají stoprocentní funkčnost i vzhled po celou dobu životnosti. A můžete ji prát v pračce!

 

detail-siti-nugo-tasky-2

Nugo taška není jen jedna – je to také pelíšek a zimní taška pro psy

Ano, v titulku článku píšeme, že NUGO taška je jen jedna. Ale ve skutečnosti si s NUGO taškou kupujete víc než jen psí tašku – s výměnným zatepleným vnitřním kožíškem máte totiž na výběr zimní a letní variantu. Se zateplenou vložkou se taška rázem změní také v pohodlný cestovní pelíšek.

A další výhody? NUGO tašku můžete použít také jako běžnou tašku – třeba na přenášení psích hraček během procházky. A když ji zrovna nepoužíváte, lehce ji uložíte do batohu nebo kabelky. Moc místa nezabere. Více o Nugo tašce pro pejsky.

lily-nugopes-tasky-pro-psy-nugo-seda

Pravá NUGO taška je jen ta s logem NUGO

Znáte to: dobrý nápad provokuje různé podnikavce. Chtějí se přiživit, tak začnou vyrábět padělky. Ty prodávají za poměrně vysokou cenu lidem, kteří neví, že kupují špatnou kopii.

Je to škoda hlavně pro ty, kteří se nechají napálit. Nekvalitní kopie se brzy zničí – švy se rozjedou, zip nefunguje a zadrhává, někdy se utrhne ucho i se psem… Tito lidé si nakonec stejně  koupí originál NUGO tašku, ovšem až poté, co zbytečně zaplatili za nekvalitní „zkušební verzi“ ve formě falzifikátu.

 

Originální vyšité logo na taškách pro psy

Originální vyšité logo na taškách pro psy