NUGO taška v zimní edici: zahřeje nejen krásnými barvami

Speciální zimní edice NUGO tašky. Je přímo stvořená pod vánoční stromeček  - a ještě víc do mrazivé zimní krajiny. Podívejte se, co jsme pro vaše pejsky přichystali..

Zimní edice NUGO tašky kombinuje černou a tyrkysovou

Představujeme vám novinku na zimu: speciální zimní edici NUGO tašky pro malé psy. Je s láskou a péčí ručně šitá v České republice, a navíc je obdařená výjimečnou kombinací barev.

Letos jsme vsadili na spojení černé a tyrkysové barvy. Tedy taška je v černém provedení, zatímco vnitřní hřejivý kožíšek září tyrkysem. Logo na tašce bude také tyrkysové. Čím déle se na tuhle kombinaci díváme, tím víc se nám líbí - a věříme, že u vás to bude stejné.

zimni-taska-detail2

Tyhle barvy navíc krásně ladí se zimou, dokonale se totiž doplňují s jiskřivými odlesky čerstvě napadaného sněhu. Takže při výletech, procházkách nebo na horách vám ji budou všichni závidět (i lidé, kteří ani žádného pejska nemají).

Pamlskovník k NUGO tašce zdarma

K NUGO tašce patří také pamlskovník, aby měli pejsci k dispozici nějakou tu dobrotu i na delších procházkách.

A protože budou Vánoce, dostanete pamlskovník ke každé NUGO tašce ze zimní edice zdarma. I pamlskovník bude samozřejmě v černo-tyrkysové barvě, včetně loga NUGO, takže bude s vaší novou taškou stoprocentně ladit.

koupit-zimni-nugo-tasku

Tato edice NUGO tašky je k dispozici pouze v limitovaném množství. Objednejte si ji, nová várka už se šít nebude.