NUGO maso. Sušené maso pro psy, které chutná i jejich páníčkům

Máme novinku – sušené maso pro psy, které je tak dobré, že mu možná neodoláte ani vy.

To, co píšeme v titulku, je pravda. Ochutnali jsme sušené hovězí, které je určené pro psy. Ale měli jsme k tomu pádný důvod. Jak jinak bychom si byli jistí, že naši miláčci (a vlastně i ti vaši) dostanou to nejlepší? :-)

 nugo-maso-hovezi

Šmakulády pro psy? Ne, díky

Koupit pamlsky pro psy je dnes ta nejjednodušší věc na světě. Prostě zajdete do zverimexu, stoupnete si před přetékající regál a vybíráte. Vidíte ty barvy? Cítíte ty libé vůně? A těch tvarů a konzistencí! Není to krása, mít takhle na výběr?

Ne není. Většina těchto pochoutek se skládá z velmi podezřelých věcí. Kůže, vnitřnosti, chrupavky. A to není to nejhorší. Pak tady máme různá barviva, konzervanty a také dochucovadla, aby to pejskům „šmakovalo“.

Opravdu chceme svým psům dávat ekvivalent salámu junior? Zeptali jsme se sami sebe. Odpověď si asi domyslíte sami.

 koupit-nugo-maso

NUGO maso je pamlsek bez kompromisů

Možná znáte příběh naší NUGO tašky. Chtěli jsme pohodlnou a bezpečnou tašku pro malé psy bez kompromisů. A protože jsme žádnou takovou nemohli sehnat, vyrobili jsme si ji.

S NUGO masem je to podobné: ani tady nejdeme do kompromisu. Začali jsme přemýšlet o opravdu dobré psím pamlsku, který nebude obsahovat žádné přídavné látky, bude zdravý a kvalitní. Jako nejschůdnější varianta se ukázalo sušené hovězí maso.

A tak jsme začali shánět řezníka.

 nugo-maso-vazeni

Složení? Libové hovězí Made in CZ

Sušené maso pro psy se dá sehnat už dnes. Ale když si přečtete jeho složení, zní to spíš jako anatomický atlas obratlovců. V NUGO masu nenajdete šlachy ani vnitřnosti, ale čistou hovězí svalovinu a nic víc..

A původ masa? Česká republika. Hovězí pro nás vybírá a dodává prověřený rodinný podnik Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka, s.r.o.

 

Skutečně vydatná svačinka

Výhodou kvalitního sušeného masa je to, že jde o vysoce hodnotnou potravinu. NUGO maso obsahuje 60 % bílkovin a méně než 3 % cukrů, což z něj dělá ideální pamlsek pro psy.

Maso jsme nakrájeli na proužky, takže se dobře dávkuje. Také jsme ho zabalili do praktického tubusu, který můžete znovu uzavírat. Na cestách se bez něho neobejdete!

 nugo-maso-tubus

A jak to chutná? Zeptejte se Lily a Spartaka!

Kromě toho, že jsme maso ochutnali my (a chutnalo nám), bylo třeba obrátit se také na skutečné autority v oboru degustace. Tou byli naši mlsní pejci Spartakus a Lily.

Můžete nám věřit, že jejich jazýčky jsou neskutečně vybíravé. A jak dopadlo testování NUGO masa? Podívejte se na video a fotky z první ochutnávky. Další komentář není třeba :-)

koupit-nugo-maso