S NUGO taškou jste na studenou zimu připraveni!

Zima je v plném proudu a venkovní chlad nám někdy bere touhu po procházce se psem. Nebojte se chladu, stačí se dobře připravit a vnímat potřeby vašeho pejska.

V zimě řádí přízemní mrazíky i vítr

Psi malých plemen jsou zpravidla náchylnější na chlad. Teplota v zimě se může navíc rychle změnit - stačí, aby se sluníčko schovalo za mraky nebo začalo foukat. Pejskaři by na to měli myslet a být připraveni.

Sledujte chování svého psa. Nechvěje se zimou? Nezvedá tlapky? Chce nosit? To jsou znaky, že něco není v pořádku.

Nezapomínejte, že teplota u země může být v zimních měsících mnohem nižší než ve výši hlavy (tedy té lidské, hlava malých psů je vlastně u vašich nohou :-) ). Vy si můžete kvůli teplu sundavat čepici, zatímco dole panuje mráz.

S Nugo taškou na procházce 

S Nugo taškou na procházce

koupit-nugo-tasku

Na delších procházkách je proto někdy potřeba pejskovi ohřát tlapky. NUGO taška je na to jako stvořená. Snadno ji před výletem přibalíte třeba do batohu nebo kabelky a v případě potřeby vytáhnete.

Také vítr může změnit situaci. Zimní severák dokáže z drobného pejska vysát všechno teplo. Pokud budete s sebou mít NUGO tašku, nemusíte se bát.

Nugo taška se v zimě hodí

Lily Nugo tašku v zimě ocenila :-)


NUGO taška proti zimě

Psí taška vás musí podržet za každého počasí. NUGO tašku můžete nosit nejen v létě, ale i v zimě. Díky výměnnému hřejivému kožíšku, který je součástí každé tašky.

 Detail odepínání kožíšku z Nugo tašky zipem
Detail odepínání kožíšku z Nugo tašky zipem

Kožíšek je teplý, hřejivý a příjemný na dotyk. Snadno se pere, takže do něj můžete bez obav vložit i pejska s tlapkami od bláta. Také ho snadno z tašky vyjmete, uchycení na zip je spolehlivé a praktické. Ochranný lem pak zabrání zachycení psích chlupů do zipu. Velkou výhodou vnitřního kožíšku je také jeho prodyšnost - pejsek se zahřeje, ale nezapaří.

Ochranný lem proti zachycení chlupů do zipu 

Ochranný lem proti zachycení chlupů do zipu

Množství barevných provedení nabízí možnost kreativně se vyřádit. Svou tašku totiž můžete vyšperkovat tou nejhezčí nebo nejbláznivější barevnou kombinací, případně střídat několik kusů tašek a kožíšků podle nálady a aktuálních módních trendů.

koupit-nugo-tasku

Barevné kožíšky Nugo tašky

Barevné kožíšky Nugo tašky