S NUGO taškou je vstup do památek i na rozhledny možný. Váš pes se změní v zavazadlo

Chcete s pejskem do hradu či zámku? Ani náhodou, odpovídají kasteláni. A co rozhledny či jeskyně? Bojí se? NUGO taška to vyřeší. Podívejte se na fotky.


Výletová sezona je v plném proudu. Hrady, zámky, muzea a další památky nás lákají k návštěvě. A my rádi toto volání vyslechneme. Jenže cedulka PSŮM VSTUP ZAKÁZÁN je všudypřítomná.

Podobný problém pak výletníky čeká v místech, která jsou pro psy těžce přístupná. Rozhledny, technické atrakce nebo stezky v korunách stromů. Držet psa v náručí nebo ho přivázat někde u vchodu? Těžké rozhodování!

 

 

Psi a památky? Velký problém

Drtivá většina zámků. Většina hradů (snad s výjimkou zřícenin). Pamětihodnosti, muzea, architektonické skvosty. Tady všude mají se psy zásadní problém.

A není se čemu divit. I malý pes dokáže udělat velkou paseku. Nebo aspoň loužičku. A i když budete paní na pokladně tvrdit, že zrovna ten váš pejsek je ten nejvychovanější na světě, nesmí vás překvapit, že vám nebude věřit. Má své zkušenosti.

Nakonec stojíte před pokladnou a před sebou máte dvě možnosti: otočit se a jít pryč, nebo nechat psa uvázaného venku.

 

Rozhledny a podzemí nejsou pro psy bezpečná místa

Někdy při výletech nenarazíte na neústupné pokladní, ale na ryze přírodní či technické překážky. Takový výstup na rozhlednu nebo procházka po stezce v korunách stromů nemusí být každému psovi příjemná. Vzít ho do náručí nebo ho na každém kroku hlídat? To raději neriskujte.

Nakonec vás čeká stejné dilema jako u výše zmíněných památek. Odejít, nebo psa přivázat venku. Ale je tady ještě jedno řešení: NUGO taška.

 

NUGO taška nabízí řešení schůdné pro psa i pro mrzutého kastelána

NUGO taška je přímo navržená pro malé psy. Nemá pevné dno, takže nezabírá moc místa a nehrozí, že s ní pro prohlídce shodíte vzácnou vázu z období dynastie Ping-Pong. Pes je v ní pohodlně usazený a nemůže jen tak vyskočit ven. A ani nemá důvod, taška je pohodlná a pejsek je v ní blízko své paničce nebo páníčkovi.

Už víte, kam míříme? Pejska dejte do tašky a problém s pobíhajícím čtyřnožcem je rázem vyřešený. Psa máte u sebe a můžete se zaručit, že to tak zůstane po celou dobu návštěvy památky.

A světe div se, NUGO tašku akceptují skoro všude, kde jsme s ní my nebo naši zákazníci byli. Namátkou třeba zámek v Českém Krumlově, hrad Rožmberk, Kunětická hora nebo Grabštejn. A taky rozhledna Anenský vrch nebo grafitové doly. Jen se podívejte na fotky.

Cože, pes a podzemí? Ano, naše čivava Lily byla historicky první psí návštěvnicí českokrumlovského grafitového dolu, jehož štoly sahají 70 metrů pod zemí! Jak to zvládla? V pohodě, vůbec se nebála, v NUGO tašce byla své paničce stále nablízku.