Rozhovor se zakladatelkou NUGO o limitované edici tašek

Rozhovor se zakladatelkou Nugo, Petrou Karpíškovou o nové limitované edici Nugo tašky. Co jí inspirovalo, jaké jsou použíté materiály a co je na tašce nového se dozvíte v rozhovoru!

 

Co tě inspirovalo k vytvoření této exkluzivní edice?

Myslím, že občas je dobré trochu oživit sortiment, takže jsem se rozhodla udělat novou tašku. Dlouho jsem se rozhodovala jakou a nakonec vybrala „šeříkovou“ protože se mi líbí kombinace fialové a zelené. Myslím, že působí dost svěže a krásně koresponduje s dalšími kožíšky v naší nabídce.

 

nugo-taska-serik-fialova-barvy

 

Jak dlouho trvala výroba Nugo tašky od první myšlenky k vyrobenému prvnímu kusu?

No při návrhu nové tašky je to složitější. Musíš vybrat a správně se rozhodnout pro barvu hlavního materiálu tašky, a to pro tak nerozhodného člověka jako jsem, já zabere věčnost. Když už se rozhodneš tak musíš zjistit, jestli seženeš k této barvě vhodné zipy, nitě atd., což bývá někdy problém. Poslední je správě zvolit barvu loga, aby vypadalo dobře. To je asi to nejtěžší, jelikož vybíráš ze vzorníku nití a musíš zapojit představivost. Když vybereš špatně 100 ks tašek je nepoužitelných. To se nám, ale naštěstí zatím nestalo. Návrh a výrobu tubusu sem radši plést nebudu. Abych odpověděla na hlavní otázku, řekla bych, že výroba nové tašky zabere cca. 2-3 měsíce záleží hodně i na dodavatelích a švadlenách.

 

 koupit-serikovou-nugo-tasku

 

Jaké jsou použité materiály, stejné jako u tašky klasické kolekce nebo se můžeme těšit na něco speciálního?

Ne,ne,ne materiály jsou stejné, a ani se do budoucna nechystám nic měnit. Jsem spokojená s funkčností a kvalitou všech použitých materiálu. Taky to byla pěkná fuška a spousty testování zvolit vhodný materiál, který by splňoval všechny moje požadavky. Těšit se můžete na svěží letní barvu nejen tašky ale i loga. Dala jsem si záležet. :)

 

 logo-serikova-nugo-taska

 

V čem se nová taška liší od té klasické?

Tahle taška je novinkou, protože jsem se rozhodla, že našijeme logo z obou stran tašky. Myslím, že by taška měla vypadat z obou stran stejně a byla by škoda, kdy naše krásné logo někdo přehlédl. :)

 

Kolik tašek půjde do prodeje?

Zatím máme přichytáno 25 tašek na skladě. Kluci mě přesvědčují tuhle tašku mít jako limitovanou edici, ale já se do ní zamilovala a hodlám ji prosadit do stálé nabídky. No uvidíme, jak to dopadne, ale já a Lilly si jednu zabíráme, a na letních výletech nás neuvidíš s jinou taškou. Takže už jen 24!!!

 

koupit-serikovou-nugo-tasku

 

Pro koho je taška určena?

Původně jsem myslela, že spíše pro slečny, ale zrovna včera jsem přinesla domů látky z logování, přítel viděl novou látku s novým logem a moc se mu to líbilo a byl nadšen z nové barevné kombinace. Dokonce mi řekl, že doufá, že jedna bude i pro nás. Takže jsem to přehodnotila a říkám rozhodně pro VŠECHNY!

 

limitovana-edice-nugo-tasky-serikova-fialova

 

Kdy bude další speciální edice?

No myslím, že si teď chvíli počkáš. Je to pěkná fuška to všechno vymyslet, sladit, zařídit a doufat, že výsledek bude pecka. Což se teď myslím hodně povedlo, takže si dávám pauzu. Ale neboj pracuju teď na nových výrobcích, které by mohly mít u našich chlupatých zákazníků úspěch.